Nieuws

Op 22 december 2017 is de Politie BigBand Oost-Nederland uitgenodigd in het Arnhems Nieuwscafé, Molenplaats Sonsbeek aan de Zijpendaalseweg 241 te Arnhem.

Wij spelen daar voor, tijdens en na het “Arnhems Nieuwscafé” in het kader van Arnhem Top2000

Tijdens het Arnhems Nieuws Café wordt op 22 december teruggeblikt op jaar het 2017 met gasten Alex van Hooff (Burgers’ Zoo), Joost de Wit (Vitesse), Herald van de Bunt (GelreDome), Willem Bijleveld (NOM) en Burgemeester Marcouch.

Zie voor meer informatie op de pagina van Arnhem Direct of via de website https://arnhemtop2000.nl

Voor de Politie BigBand Oost-Nederland een uitgelezen kans om ons nogmaals in “de kijker” te spelen tijdens dit unieke evenement.

U bent van harte welkom.

De entree is gratis

Verder wenst het bestuur, muzikaal leider en de leden van de Politie BigBand Oost-Nederland,
u allen fijne feestdagen en een gelukkig 2018

 

PBB Oost-Nederland op visite bij “90 jaar Politiemuziek in Tilburg”

Als je 90 bent geworden mag dat gevierd worden en de Politie BigBand Oost-Nederland was daarvoor op zondag 29 oktober uitgenodigd.
Het feest was georganiseerd door de Mid West Band. Deze is ontstaan vanuit de 90 jaar geleden opgerichte Tilburgse Politie Harmonie.
De Mid West Band heeft in dat kader het afgelopen jaar meerdere feestelijkheden gehouden en sloot het af met dit feestje in Paradox.

De naam Paradox is zeer bekend binnen de wereld van de lichte muziek.
In de prachtige entourage van deze Jazz-tempel, de thuisbasis van de Mid West Band, werd het een echt muzikaal verjaardagsfeest.

Ook de Politie BigBand Oost-Nederland is ontstaan uit een harmonie, de Arnhemse Politie Muziek Vereniging en werkt nog steeds onder de vlag van deze vereniging. In 2020 hoopt de BigBand haar 100-jarig bestaan te vieren!

Naast onze vereniging was ook nog de bigband JaZZcape uit Mierlo te gast. Deze burger vereniging zorgde ervoor dat de verbinding tussen politie en burgerij een mooie stimulans kreeg. In de volle zaal van Paradox was er een aangename sfeer en het enthousiasme van muzikanten en publiek maakte het geheel nog sfeervoller.

12_BigbOn

De Politie BigBand sluit dit jaar af met een aantal besloten optredens, maar zal in maart 2018 met een Voorjaarsconcert weer te beluisteren zijn.

Noteer alvast de datum, zondagmiddag 25 maart 2018.

Nadere berichtgeving hierover volgt nog.